tävlingsbidraget färdigt!

Japp! Nu var mitt tävlingsbidrag färdigt för Macken. Uppgiften var att göra någon ny design med 98% återvunnet material. I juryn kommer det sitta endel etablerade personer där man ävlar om att vinna 5000 kr och att få sin produkt producerad. Det vore ju så klart nice=)

Nu är det klara!

Inför pukebergs julmarknad har jag sytt fem olika scarfsar, vilket idag blev klara! Dessa kommer jag sälja nu på lördag. Blev ganska nöjd faktiskt=) Carro hjälpte mig med att fota dem idag.

Inflör Pukebergs julmarknad på lördag 4 dec har jag tillbringat mina kväller för att sy ihop fem olika scarfar som jag bland annat kommer sälja. Carro hjälpte mig att ta bilderna idag. Tack så mycket Carro!

Välkommen till min blogg!!

Hej!
Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och börjat starta min designblogg. Här kommer jag att beskriva mitt designliv. Om vad jag gör och kommer att göra. Jag har planer på att snart börjar starta mitt egna företag inom recycling design och det kommer vara här som jag kommer visa upp mina ideér under processen och vad jag kommer sälja. Det som är aktuellt nu är min möbel som jag kommer producera och ställa ut på furniture fair i Stockholm, marknaden i Pukeberg och mitt tävlings bidrag som jag kommer medverka i till Macken recycling i Växjö. 

RSS 2.0