Nu har jag tagit emot min vinst!

Igår var jag i Växjö och tog emot min vinst! Kändes jätte kul och Tv4 stog där och väntade på mig. Lars min lärare från Pukeberg kom med mina ljuslyktor som är de ända ljuslyktorna som jag har just nu. Vi tog en vit duk och la dem på ett bord tända och de två tjejerna från TV teamet började filma dom och min prisutdelning då jag fick blommor, en statuett och 5000 kr i sedlar=). Efter detta började de intevjua mig och ställde en massa frågor som jag inte alls var förbered på. Nervöst som attan! Efter detta fikade jag och diskuterade framtiden med Lars. Tanken är att jag ska få en praktikplats på Macken design till våren på kanske 2 dagar i veckan eftersom jag behöver jobba de andra dagarna för att kunna överleva. Även detta känns kul!

Här är länken till nyhetsinslaget=)

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_vaxjo?title=tv4nyheterna_vaxjo_18%3A32&videoid=1187017&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se


Mycket händer i min designvärld just nu!

Japp. Nu är jag tillbaka till min blogg. Har varit dålig på att skriva här på grund av all stress med möbeln. Men nu är den äntligen klar! Hade min exmantion på den idag. Men nu håller jag på att göra klart min workbook också som behöver vara klar tills imorgon. Huu.. Sen är kursen över! Idag fick jag också ett jätte glatt besked och det är att jag vann Mackens recykling tävling. Detta betyder att jag kommer få 5000 kr i handen i prissumma och få min flask idé producerad! Detta är verkligen helt sjukt roligt! Jag fick också reda på att jag kom in på Green Design - en distanskurs på 25%. Detta är en kurs i sammarbete mellan Linnéuniversitetet och Möbelriket. Detta är ett skit bra sätt för mig att komma närmare producenterna och få jobba med Green design om jag vill. Kursen kommer också avslutas på möbelriktets monter på möbelmässan nästa år.Möbeln som jag jobbat med detta halvåret. Kommer ställas ut på möbelmässan i Stockholm i februari i Linnéuniversitetets monter.

Julmarknaden över=)

Japp nu var julmarknaden över. Så skönt och jag blev ganska nöjd med försäljningen också faktiskt. Jag gick inte minus i alla fall och man ska inte räkna för mycket med Nybro helt enkelt. Så är det någon som är intresserad av att köpa något av det som blev över från marknaden säg bara till. Nu i veckan så ska jag jobba lite på dressman samtidigt som jag ska jobba de sista två veckorna med möbeln till Stockholms mässan. Kommer bli två stressiga, intensiva veckor med byggande av prototypen om jag inte får hjälp ifrån bending group i Nybro. Men det känns samtidigt kul! Här visas min 1:1 modell i kartong på mitt kaffebord som jag nu ska lägga fokus på. Kommer försöka lägga ut lite bilder under dessa veckor här för att kunna visa er hur det går för mig. Orginal prototypen kommer bli i björk med svart bricka i mitten.

RSS 2.0