En liten resumé

Nu är det måndag med en ny vecka med nya utmaningar. Denna veckan kommer det nog inte bli överdrivet mycket designjobb. Har en födelsedags fest som ska anordnas inför helgen med endel besök utifrån så blir ganska fullt upp med det. Men målet är att faktiskt börja skissa på lite badrums idéer som jag har i bakhuvudet och sen blev jag ganska taggad på att anmäla mig till en utställning i Örebro som heter Pinnstol tur och retur, då man får chansen till att ställa ut en pimpad, re-designad pinnstol. Har en idé som jag skissat på som hade varit rolig att göra till verklighet och anmäla. Får se vad det blir av det. 

Anledningen till varför jag ska skissa på badrums inredning var att jag tillsammans med Erik och Stefan från Green design var på en workshop i fredags på Duobad i Alsterbro där de behövde hjälp med att förbättra deras förvaring. De tyckte efter workshopen att vi hade mycket intressanta idéer och de ville att vi skulle träffas igen efter sommaren. De ville göra någon förbättring till nästa Stockholms mässa och de verkade intresserade av att sammarbeta med oss. Vi får se vad detta leder med det hade såklart varit jätte roligt!

I detta inlägg vill jag avsluta med att visa upp min Green design kollega Johanna Strands fina badrums inredning - Garbo för Duobad.

Carpe Diem!


Utklipp från Designkollegornas designmarknad!

Ja, som de flesta av er vet så var det premiär för Min Bottle Collection i helgen på Designkollegornas designmarknad. Trotts Göteborgs varvet kom det ändå lite folk till marknaden. Jätte kul! Kunde ha kommit fler men det var ändå jätte roligt och få träffa alla designers och kreatörer som man så länge hållt koll på genom designkollegornas forum och äntligen få börja sälja och möta kunder. Jag delande bord med Ann-Helene Rubensson som jag känner sen innan från Kalmar och som driver företaget Noova Kira. Och vi var de ända som inte var bosatta och etablerade i Göteborg.

Nu gått folk har jag endel förpackningar kvar sen marknaden. De kommer säljas med ett premiär pris på 300 kr/förpackning så det är först till kvarn. I varje förpackning kan ni välja på att köpa 4 pack drickglas, en vas med tillhörande topp eller en ljuslykta i tre delar. Hör bara av er till mig via mail. Passa på!

Ett utklipp med bilder från marknaden kommer här.


Mitt bord The bottle collection!






Företaget Övertygad som gör kläder av återvunna tyger


Nova Kira som gör kollage genom beställningar

Sen vill jag tacka alla formgivare och inblandade för en trevlig marknad!

Designkollegornas marknad nästa!

Nu till helgen blir det premiär för försäljningen av min Bottle Collection! Det kommer säljas ett antal upplagor av varje produkt i serien på designkollegornas design marknad i Göteborg på House of win win på tredje långgatan i Göteborg. Produkterna är gjorda av 100% återvunnet material, av förkastade vinflaskor som annars hade slängts. Till produkten får ni också med en tillhörande förpackning gjord från träspill från golvindustrin Kährs i Nybro. Så kom och handla med gott samvete!

Denna dagen kommer även Göteborgs varvet springas men hindras inte av det! Kom förbi och schoppa design och konst av ett flertal designers. Ta ut pengar innan! Hoppas vi ses där!




Nu är datumet bestämt, 25/5 ska mitt företag startas!

Hej alla trogna läsare! Ledsen att jag inte skrivit inlägg på så länge, men mitt design liv har varit ganska dött senaste tiden. Har påbörjat ett nytt jobb som tagit mycket tid det senaste. Har bestämt mig att jag nu verkligen måste börja planera upp min tid så jag hinner satsa på det jag älskar mest och det som jag faktiskt helst vill jobba med! DESIGN!

Idag var jag bland annat på drivhuset i 2 hela timmar och diskuterade mitt framtida design liv. Diskutionerna kretsade kring mitt företag, om bokföring och hur jag kan få min blogg ännu bättre som hemsida. Så bli förbereda på en förändring här på bloggen framöver.

Det som nu händer med mitt design liv just nu är faktiskt att min Bottle Collection äntligen är i produktion. 200 flaskor har nu lämnats in för kapning och slipning, kährs material har blivit sponsrat och transporterat till Mackens verkstad så inom snar framtid kommer det börja säljas och marknadsföras! Min premiär för försäljning kommer bli på Designkollegornas design marknad den 21 maj på house of win win i Göteborg. Så är ni i Göteborg då kom förbi vetja!!

RSS 2.0